Διεύθυνση

Αλεξάνδρου 14α - ΑΙΓΑΛΕΩ

Τηλέφωνο

695 3093606

Email

.

 

Το σύμπτωμα είναι μία παθολογική συμπεριφορά ή ψυχοσωματική εκδήλωση ενός μέλους του οικογενειακού συστήματος. Η Συστημική Θεωρία υποστηρίζει ότι το σύμπτωμα αποτελεί ένα μήνυμα, που στέλνει ο πάσχων, προς τους σημαντικούς άλλους του οικογενειακού συστήματος.

Η ίδια σκηνή, Σάββατο παρά Σάββατο, γύρω στις 9 το πρωί. Ερχεται και στέκεται στο απέναντι πεζοδρόμιο από την πολυκατοικία με το βλέμμα του στραμμένο στην είσοδο. Οση ώρα κι αν χρειαστεί να περιμένει, τα μάτια του δεν αποσπώνται ούτε στιγμή από την πόρτα. Οταν εμφανιστεί το παιδί, θα ανοίξει διάπλατα τα χέρια του να το σφίξει στην αγκαλιά του. Χέρι-χέρι θα πάνε ώς το αυτοκίνητο. Την Κυριακή το βράδυ θα επιστρέψουν. Σφιχτός, μα σύντομος εναγκαλισμός. «Ως την άλλη φορά, ναι;» θα του μπει ο μπαμπάς. «Ναι» θα απαντήσει ο μικρός και θα χαθεί πάλι στην πολυκατοικία. Στην αγκαλιά του άλλου γονέα.

Σε πολλά σπίτια τις φετινές γιορτές το «επί γης ειρήνη» ακυρώθηκε, όχι κυρίως γιατί τα νεότερα μέλη των οικογενειών «έλιωσαν» μπροστά σε οθόνες παίζοντας πολεμοχαρή ηλεκτρονικά παιχνίδια, αλλά γιατί δεν έλειψαν οι έντονες συγκρούσεις των γονιών με τα παιδιά τους, όσον αφορά τον χρόνο που θα περάσουν στο Ιντερνετ. «Κάποια στιγμή, μετά το φαγητό, τα τέσσερα παιδιά της παρέας, ηλικίας 12-13 ετών, κλείστηκαν στο δωμάτιο του γιου μας και βγήκαν μόνο όταν ήρθε η ώρα της αναχώρησης, έπειτα από αρκετές ώρες που έπαιζαν ασταμάτητα παιχνίδια στο Ιντερνετ», μας λέει η Γεωργία.

Ωράριο λειτουργίας

Δευ 09:00 ΠΜ - 03:00 ΜΜ
Τρί  09:00 ΠΜ - 03:00 ΜΜ
Τετ 09:00 ΠΜ - 03:00 ΜΜ
Πέμ 09:00 ΠΜ - 03:00 ΜΜ
Παρ 09:00 ΠΜ - 03:00 ΜΜ
Σ/Κ ΚΛΕΙΣΤΑ

Please publish modules in offcanvas position.